Sinterklaas zit in de laatste rechte lijn en ook in de etalages is het al volop Kerstmis. Duidelijke aanwijzingen dus dat het eindejaar stilaan in zicht komt. Traditioneel wuift Voka – KvK Kempen dan tijdens haar Réveillon het voorbije jaar uit en blikt de werkgeversorganisatie al vooruit op de uitdagingen en opportuniteiten voor het nieuwe jaar.

'We nodigen dan ook alle Kempense ondernemers van harte uit om dit op donderdag 10 december samen met ons te doen', zegt Jan Hendrickx, algemeen directeur van Voka – KvK Kempen.

Bij gastheer Kaneka in Oevel zijn de voorbereidingen op hét netwerkevent van het jaar al een tijdje aan de gang. 'We zijn letterlijk aan het verbouwen om onze Réveillon in ideale omstandigheden te kunnen organiseren', vertelt Hendrickx.

'Dit jaar opteerden we voor Dreamology als thema, niet toevallig ook het motto van onze gastheer. We creëren dit jaar een sfeer die vertrouwen en positivisme voor de toekomst uitstraalt. Innovatie is het sleutelwoord, maar naast innoveren moet je als ondernemer ook nog durven dromen.

Dromen van een prachtige ondernemerstoekomst waar innovatie, menselijk kapitaal en natuur in evenwicht zijn. En dromen, dat zal je kunnen in de drie prachtig ingerichte zalen. In elk van deze zalen bieden we lekkere en originele hapjes en drankjes aan. Zodat samen dromen en netwerken de leidraad is van dit topevent! En natuurlijk voorzien we ook nog een verrassing om het feest op te luisteren.'

Samen ondernemen
De toekomst bouw je uiteraard niet alleen. 'De Réveillon is daarom een feest voor iedereen die het ondernemen een warm hart toedraagt', legt Hendrickx uit. 'Het is zeker geen event enkel voor bedrijfsleiders. Ook kaderleden, medewerkers, politici en andere stakeholders - en natuurlijk hun partners - zijn meer dan welkom.

De Réveillon is het Kempense feest van het ondernemerschap en ondernemen doen we samen!'
De Réveillon vindt plaats op donderdag 10 december bij Kaneka in Oevel. Inschrijven kan nog tot en met 7 december via www.voka.be/kempen/reveillon